Noutati

15/11/2017
Studiu pentru prajirea cartofilor

Ceea ce au avut in vedere cercetatorii, in mod special, a fost cantitatea de acroleina care apare, in general, la prajitul diverselor alimente in ulei. Studiul a aratat ca uleiul rosu de palmier este nehidrogenat, are o inalta stabilitate la oxidare si contine cantitati mari de antioxidanti naturali, cum ar fi carotenii. Ratele de emisie […]

Citeste mai mult
03/09/2013
Biocarburantii si uleiurile alimentare uzate

In incercarea de a gasi surse alternative de combustibili, Comunitatea Europeana a studiat posibilitatea producerii de biocombustibili din masa vegetala. Datorita tehnologiilor noi, care inca nu aveau o piata suficient de mare, pretul biocombustibilului era mai mare decat cel al combustibililor rezultati din petrol. Pentru a da un imbold raspandirii tehnologiilor de producere de biocarburant, […]

Citeste mai mult
16/08/2013
Ulei palmier proprietati de prajire

Se estimeaza ca mai multe milioane de tone de ulei de palmier sau oleina de palmier, in formele lor naturale, in amestecuri cu alte uleiuri, sau dupa prelucrari specifice, sunt utilizate anual pentru prajit in aplicatii industriale, datorita proprietatilor excelente de prajire. Se estimeaza ca, in 2000, Uniunea Europeana a folosit 170.000 de tone de […]

Citeste mai mult
08/08/2013
Colectare ulei uzat in Bucuresti

Gurile rele spun ca primarul Negoita are interese in acest domeniu si ca ecologia si reciclarea sunt doar vorbe in vant folosite de primar pentru a obtine avantaje materiale. Din ce in ce mai multe unitati alimentare din Bucuresti constientizeaza avantajele colectarii de ulei vegetal uzat si intra in reteau noastra. Cantitatile colectate sunt in […]

Citeste mai mult
20/07/2013
Uleiul de palmier nu creste nivelul colesterolului

In primul rand trebuie sa precizam ca acest articol prezinta extrase din studiile facute pe uleiul de palmier obtinut din pulpa fructului si nu cel obtinut din samburi, care este un alt ulei, inferior si care nu este comercializat in Europa sau in Statele Unite si nu este nici recomandat pentru gatit si pe care […]

Citeste mai mult
18/07/2013
Colectarea de ulei uzat in Constanta

Cresc si cantitatile de ulei uzat produse si implicit si cantitatile colectate in reteaua noastra. Un aspect specific sezonului de vara, la mare, este ca nu toate terasele functioneaza perfect legal. Unora nu le pasa de legislatia de mediu, considerand ca este o activitate temporara.

Citeste mai mult

Consultanta de mediu

Managementul Deseurilor

Fii parte din schimbarea care face diferența în bine! Colectează uleiul alimentar uzat la tine în familie!

Contact

Punct de lucru: Str. Pogoanele nr. 1, sector 4, București
Sediu social: Str. Hristo Botev nr. 1, sector 3, București
(+4) 0785 202 566(+4) 0747 020 020office@uleivegetal.ro
Copyright © 2023 Uleivegetal.ro
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram